collageforar2022_hjemmeside

Er du vores nye praktikant?

Vi søger en nysgerrig og engageret praktikant, der har lyst til at blive en del af STED By og landskab i forårssemesteret 2022.

HVEM ER DU?
Vi forestiller os, at du brænder for landskabsarkitektur og byudvikling, og er i gang med din uddannelse på Arkitektskolen, Københavns Universitet eller Aalborg Universitet. Du kan finde ud af at arbejde selvstændigt, er fortrolig med Adobe-pakken og har kendskab til Autocad samt enten Sketch-up, ArchiCad eller Rhino.

OM STILLINGEN
Du kommer til at indgå i tegnestuens daglige virke inden for et bredt spektrum af opgaver – fra konkurrencer, skitsering til projektering. Du kommer til at deltage i interne og eksterne workshops samt koncept- og projektudvikling. Du skal desuden være klar på at være ”all round” på tegnestuen og hjælpe os med at løse de opgaver, som lige dukker op.

HVEM ER VI?
STED er en by og landskabstegnestue, der udvikler projekter i alle skala; fra byrum og pladser til strategiske udviklingsplaner og masterplaner. Vi arbejder workshopbaseret med et ufravigeligt nysgerrigt og stedspecifikt blik på Verden omkring os.

ANSØGNINGEN
Du kan sende din ansøgning, portfolio samt cv pr. mail til job@sted-cph.dk – skriv gerne PRAKTIK FORÅR 2022 i emnefeltet.
Vi holder samtaler løbende – sidste frist for ansøgning er den 26. november 2022.