foto-vi-bor

Sted ApS

Vesterbrogade 20, 1. th
DK-1620 København V

Tegnestuen: + 45 31 34 40 52
Martin: +45 29 91 46 30
Rosa: +45 22 78 98 94

mail@sted-cph.dk

Ansøgninger kan sendes til Marie Lindstad, marie@sted-cph.dk

Cvr-nummer: 36543450
Bank: Arbejdernes Landsbank, afd. Nørrebro
Nørrebrogade 62
2200 København N
konto nr: 5361 0000253483
Forsikring: Tryg

Sted Privatlivs politik     

Sted ApS er forpligtet til at beskytte dit privatliv efter bedste evne jævnfør EU-lovgivning. Hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan vi behandler dine data, skal du være meget velkommen til at kontakte os på mail@sted-cph.dk

Ved at bruge dette websted og/eller vores tjenester accepterer du behandlingen af ​​dine personlige data som beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi lover at opfylde de følgende databeskyttelses principper. Behandling er lovlig, retfærdig og gennemsigtig. Vores behandlingsaktiviteter har lovlige grunde. Vi overvejer altid dine rettigheder, før vi behandler personlige data. Vi vil give dig oplysninger om behandling på forespørgsel.

Behandling er begrænset til formålet. Vores behandlingsaktiviteter passer til det formål, som personlige data er indsamlet til. Behandling sker med minimale data. Vi indsamler kun og behandler den minimale mængde personlige data, der kræves til ethvert formål. Behandling er begrænset til en tidsperiode. Vi lagrer ikke dine personlige data længere end nødvendigt.

Vi vil gøre vores bedste for at sikre nøjagtigheden af ​​data. Vi vil gøre vores bedste for at sikre datas integritet og fortrolighed.

Læs mere om vores privatlivspolitik her

Start typing and press Enter to search